Kerhon sivustolle on avattu nyt keskustelufoorumi yleisön toiveesta. Isoa ryntäystä ei foorumille varmaan ole tulossa mutta muutamien asioiden vuoksi tätä tahdottiin.

  • Reissujen kuvia ja kertomuksia pystyy lisäämään oman aihepiirin alle. Tälle oli toivetta ja nyt saatiin sellainen järkättyä. Kuvien määrä on rajattu 5 kpl per julkaisu. Paras palvelimen kannalta olisi jos kuvat jaetaan erillisestä kuvapalvelusta (Onedrive, Flickr, Google Drive, Megaupload, Dropbox yms.), videoita voi linkittää myös muista palveluista.
  • Reittien kunnosta, merkinnöistä ja ehdotuksista oma alue.

Keskustelufoorumin etu Facebook tai Whatspp viestittelyyn on aiheiden helpompi aiheiden ja keskusteluiden kategoriointi. Keskusteluiden ja aiheiden haku on helppoa. Lisäksi voi laitella seuraantaan aiheita ja saada siten ilmoitus uusista viesteistä.

Sivuston kehitysideoita otetaan vastaan kuin myös eteen ilmenneistä ongelmista. Allekirjoittanut on valmistanut sivut vapaaehtoisesti omalla ajallani, lisäksi päivitän sivuja vapaaehtoisesti omalla vapaa-ajallani joten sivuston virheenkorjaukset ja muutokset eivät välttämättä tapahtu aina kovin nopesti.

Vastaa