tai Rekisteröidy kirjoittaaksesi keskustelualueella

Keskustelufoorumi avattu!

Keskustelualueen tarpeellisuus
Tarpeellinen
Turha
Ei osaa sanoa

Yleisön pyynnöstä Ilmajoen Moottorikelkkailijat ry -sivuille on nyt lisätty keskustelufoorumi. Suurta yleisöryntäystä tästä ei kaiketi kannata odottaa mutta muutamien aihetoiveiden vuoksi tätä haluttiin.

  • Reissujen kuvia ja kertomuksia pystyy lisäämään oman aihepiirin alle. Tälle oli toivetta ja nyt saatiin sellainen järkättyä. Kuvien määrä on rajattu 5 kpl per julkaisu. Paras palvelimen kannalta olisi jos kuvat jaetaan erillisestä kuvapalvelusta (Onedrive, Flickr, Google Drive, Megaupload, Dropbox yms.), videoita voi linkittää myös muista palveluista.
  • Reittien kunnosta, merkinnöistä ja ehdotuksista oma alue.

Lisäksi voidaan myös suunnitella kerhon jäsenille oma osio johon pääsee vain jäsenet (erilliset oikeidet foorumin omalle aihepiirille). Siellä voi olla keskustelua myös kerhon hallituksen asioista ja tiedotteista jotka ei kaikille ole tarkoitettu. Kehitysideoita otetaan vastaan.

Sivuston kehitysideoita otetaan vastaan kuin myös eteen ilmenneistä ongelmista. Olen valmistanut sivut vapaaehtoisesti omalla ajallani, lisäksi päivitän sivuja vapaaehtoisesti omalla vapaa-ajallani joten sivuston virheenkorjaukset ja muutokset eivät välttämättä tapahtu aina kovin nopesti.

 

Terveisin,
Pekka Lounatvuori
Sivuston valmistaja / ylläpitäjä
Lähetä sähköpostia